Høstnytt

Hei igjen alle!

Først av alt: vi gleder oss til å komme i gang igjen førstkommende mandag 🙂

  • Så viser det seg at trener Martes masterstudie er det kommet endringer i timeplan som gjør at hun ikke kan fortsette hos oss 🙁 Lykke til videre Marte 🙂
  • Vår gruppe i Rustad idrettslag har byttet navn fra Allsport til Rustad IL Paraidrett. Dette for å best synliggjøre hvem vi er, og hva vi gjør. Det er også viktig at det ikke blir misforståelser overfor Rustad IL Allidrett (tidligere Barneidrett). Vi skal etterhvert få byttet navn på denne facebook-gruppen, men da må jeg engasjere ekspertisen: Henriette/Fredrik – bytt navn!
  • Det siste jeg vil si noe om i denne omgang er pandemisituasjonen:

Rustad ILs hovedstyre vedtok sist torsdag, at med nåværende smittevernsregler fra myndighetene, folkehelseinstituttet, bydelsoverlege, og idrettsorganisasjonene får ingen av Rustad ILs 8-900 medlemmer lov til å trene inne. Med dagens smittevernsregler vil ansvaret være på hver enkelt gruppe med å vaske alle kontaktflater mellom hver gruppe som trener, i praksis vil det si alle apparater vi bruker, ribbevegger, gulv, lysbrytere, dørkarmer osv osv… Halve treningstiden ville måtte blitt brukt på rengjøring, samt ansvaret rundt dette betyr at innetrening må settes på vent. Blir smittevernsreglene endret vil vi komme med oppdateringer rundt dette.Fremover må vi derfor kle oss etter været, ikke kalenderen, for utetrening blir det 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *